In het hart van de bruisende zomerbar Bar Flora schitteren twee getalenteerde en gepassioneerde vrouwen, Alicia Jones en Amanda Salu, als de bezielende krachten achter deze unieke ontmoetingsplek.

Alicia Jones, een bekend gezicht voor de levensgenieters van Antwerpen, staat niet alleen aan het roer van de geliefde eetgelegenheid MAJU op de historische Vrijdagsmarkt, maar brengt nu haar charisma en culinaire flair naar Bar Flora. Met een scherp oog voor detail en een onmiskenbare liefde voor lekker eten !

Aan haar zijde straalt Amanda Salu, bekend van het charmante Salu Tiffin Time. Met haar warme glimlach en gastvrije uitstraling weet Amanda de harten van haar klanten te veroveren. Haar passie voor het creëren van smaakvolle en gezonde gerechten weerspiegelt haar eigen levensfilosofie van welzijn en balans. 

Samen vormen Alicia Jones en Amanda Salu een krachtig duo dat Bar Flora transformeert tot een oase van gezelligheid, culinair genot en onvergetelijke momenten. Hun gedeelde passie voor lekker eten, gastvrijheid en gemeenschap zorgt ervoor dat Bar Flora niet alleen een plek is om te ontspannen, maar ook een bestemming om te koesteren.


Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten